fredag 26. februar 2010

I dag bærer det av sted....

... på martna!! Nå er det marsimartna på Levanger, og dit skal jeg! Kasper og Mathias skal også få være med og sove dopp i vogna. Får bare håpe at det er trilleforhold mellom bodene i dag, men er det ikke det, får jeg bare brette opp ermene og vise muskler.. Eeh ja.. Tror jeg lokaliserer en hunky sterk mann istedet, hvis jeg får problemer.. Sukk.. Nei, nå er det slutt på dagdrømmingen. Men det hadde vært litt morsomt (og typisk Camilla) hvis jeg hadde måttet spurt en om hjelp grunnet fastkjøring, men med min flaks hadde jeg vel dumpet borti en stor bjørn av en mann med langt skjegg og tykk bart med masse skrå-klomper i. Og ølånde med stor Ø! Og svensk, sånn svensk man ikke har sjans til å forstå, selv om man har ordbok..
Help me, please..


Så, over til noe annet: 
Har ingen planer for eventuelle innkjøp eller noe slikt enda, men hvis de har smultringer, kan det nok hende det blir en, eller to eller ti.. Smultringer kan jeg spise meg ihjel på. Spesielt hvis de er litt varme, og er smurt inn med masse masse fett. Nam nam nam..
Og så skulle jeg hatt meg nye (eller enda et par) solbriller, og en ny lommebok (hvis de har det neppå der da). Den jeg har begynner å bli litt slapp i fisken, så kortene holder på å falle ut, ikke så veldig snedig i og med at det bestandig er bank- og bleiekortet som hopper ut, samme hvilken plass de ligger på. Merkelige greier.
 
På tide å bytte ut bia kanskje?


Så, nå sitter jeg og venter på Jon Arne, han sa ihvertfall at han skulle komme. Men jeg husker ikke når.. Yngregenerasjonens svar på at vi som er lagd like etter Tsjernobyl har noen skruer løs? Tror nok jeg bærer litt preg av den ulykken. Eneste svaret jeg har på hvorfor jeg er som jeg er..:P
Men, villspor?? Utrolig nok, ja! Back to the topic: Jeg skal på martna jeg. Da var det ikke noe mer å si om det.
 
Bilder sier mer enn 1000 ord... 


Det kommer kanskje en oppdatering om martnasturen min senere, men bare kanskje:) Får se hva tiden strekker til:)

3 kommentarer:

  1. Åååå, d e så arti å læssa d du skriv;) Du skriv på ein sånn fantastisk bra måti:)

    Go'tur på martna! Ska ha studiehælg eg;)

    SvarSlett
  2. Hehe:P Æ skriv no bare sånn som æ villa sagt d, bortsett fra at d e på bokmål (fysj!), men æ må jo vedlikehold d æ lærd på skola å;)

    Ha ei fin studiehælg:):)

    PS: Vess du lægg skolbøkern punni hauputa å heill ti ein blyant om natta, bli du sekkert supersmart;);) Kanskje d funke istan fer skisko?

    SvarSlett
  3. Hehe;) Eg tænke: Sia d IKKE fungert me skisko'n, så trur eg ætt eg droppe bøker'n å gitt;)

    SvarSlett